TechSpot

5850 streaming video pauses

By whiteandnerdy
Mar 25, 2010
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. my new 5850 just started doing something strange. whenever I'm on you-tube or any other site and watch a video full screen, it plays for about 30 seconds then pauses. the audio keeps playing but the video stops. when i exit out of full screen the video is right where it should be. i updated to the latest drivers and it still does it, no matter what site I'm on so i know its not a connection issue. any ideas?
     
  2. EXCellR8

    EXCellR8 The Conservative Posts: 2,278

    i think there are a few people reporting the same thing. could be a problem with flash player or a video codec. i would also recommend updating your web browser (if available) and make sure DirectX 11 is up to date.
     
  3. whiteandnerdy

    whiteandnerdy TS Member Topic Starter Posts: 71

    how do i figure out if directx is up to date?
     
  4. whiteandnerdy

    whiteandnerdy TS Member Topic Starter Posts: 71

    how do i do that?
     
  5. EXCellR8

    EXCellR8 The Conservative Posts: 2,278

    Press CTRL+R to open the Run window and type "dxdiag" in the field (without the quotes). This will launch the DirectX Diagnostics app and here you can check the version that is installed. You can just run the latest updater and it will either update or do nothing, so I'd probably just do that to be safe. If updating DX11 doesn't help, then it's the video driver unless you can play regular DVD video or other format just fine.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.