TechSpot

All I get is Little red X

By skos
Jul 11, 2008
  1. when ever I go to a web page that have pictures, sometime all I get is Little red "X" where the pictures should be.

    Any ideas?
     
  2. Route44

    Route44 TechSpot Ambassador Posts: 11,966   +70

    Most likely this is your firewall.
     
  3. grant grider

    grant grider TS Rookie

    what browser are you use -ing?
     
  4. raybay

    raybay TS Evangelist Posts: 7,241   +9

    The red X can be the result of many things... Blockage by your internet provider... blockage by your settings in Internet Explorer, Firefox, Safari, or Opera... Blockage by Comodo, ZoneAlarm, Kerio, or SunBelt software, blockage by one of 87 security or registry editing programs, or an inadequate video graphics card or driver.
    Start with changing your browser settings, and go back to the Windows Fireall... Some days, fixing such a problem is easy, but it is usually one step at a time.
     
  5. skos

    skos Banned Topic Starter Posts: 37

    I have IE 7.
    No MS firewall. MS firewall is off.
     
  6. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    The Red X is usually, but no always, an image download placeholder. It will show if images are blocked in the browser.

    Open IE> Tools> Internet options> Advanced Tab> Multimedia section> CHECK 'show images'> UNCHECK 'show image download placeholders'> Apply> OK

    Please post back and let us know if that works.
     
  7. nickc

    nickc TechSpot Paladin Posts: 923   +11

    skos, windows firewall is not a bad thing, now I am not saying it is as good as many others but it will help with problems and should be turned on. it will run with any other firewall, at the same time. and u will never even know it is there.
     
  8. skos

    skos Banned Topic Starter Posts: 37

    I have UNCHECK 'show image download placeholders'

    I also use a VPN thus no need for the firewall. This just started happening about a month ago. For the life of me I can't find out what happened.
     
  9. zipperman

    zipperman TS Rookie Posts: 1,179   +7

    Tried all suggestions

    I have had this for ages.It's usually small ones like Avitars.
    Others sometimes load with a right click and "show Picture" option.
    Watch your Status Bar for Done and try an F5.
    I have never found a setting that will fix this at some web sites.
    :mad:
     
  10. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    Do you have 'show images' checked?

    And since you have a time line, do a System Restore to date right before the problem began.
     
  11. skos

    skos Banned Topic Starter Posts: 37

    I have 'show images' checked and I have tried system retore back. Still have little red "x".

    Anyone?
     
  12. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

    How to use Reset Internet Explorer Settings (RIES)

    To use RIES in Internet Explorer 7, follow these steps:

    1. Click the Tools menu, and then click Internet Options.
    2. On the Advanced tab, click Reset.
    3. In the Reset Internet Explorer Settings dialog box, click Reset.
    4. When Internet Explorer 7 finishes restoring the default settings, click Close, and then click OK two times.
    5. Close Internet Explorer 7. The changes take effect the next time that you open Internet Explorer 7.

    Note for users who cannot start Internet Explorer 7 for some reason, use RIES from Internet Options in Control Panel.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...