Asus P4P800 SP2 SoundMAX problem

By xXRomanXx
Feb 28, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi all!

    My onboard soundcard works perfectly (no complains). There is just one problem....my microphone is not working. :( I had reinstalled many times drivers and checked everything. Tried the mic on other PC and it is working well. May be some of you guys had the same problem as I do? Any ideas? Should i buy the new one or it is possible to fix it?

    P.S pic for more information


    Thx!
  2. shadow_29

    shadow_29 Newcomer, in training Posts: 252

    hey....i am not familiar with soundmax.first of all which mobo chipset do you have and do you have hi-def audio(5.1 or above).there is also a chance that it might be because of a fauly mobo.
  3. olskoolkid

    olskoolkid Newcomer, in training

    I also have p4p800 and I am having the same problem my mic it will not work. I have taken the mic plugged it in elsewhere an it works fine. Also I had gone out a bought a new mic plugged it into the p4p800 an it worked fine for a week or so now the same problem is returning. I have reinstalled drivers but still nothing . Roman have you remedied this problem ?? Any help would be appreciated!!
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.