ATI HD 5670 512mb glitchy graphics

By beckyjc
Apr 22, 2011
Post New Reply
  1. Heres a link to my computer specs

    So i just bought this card to replace my burnt out Nvidia 6600, initially i installed it from the CD letting windows find the drives. THen i decided to reformat my PC and clean install everything again.

    Got everything back running, and noticed my graphics are being a bit laggy, where they were fine on the other install (I think, i wasnt using it long.).

    By laggy i mean when i switch through windows, reminants of the old window still remain on screen, like form fields and the title bar/minimize/maximize/close buttons they hang there for a few seconds then disapear when the window loads fully or i maximise the window.
    Heres a pic of what i mean, im guessing this is something to do with the drivers? First time around I just let windows install the drivers with the found new hardware thingy. This time i did it from the CD, then i tried updating to the latest drivers, then i tried uninstalling them and doing it the first way. I'm still getting issues.

    I tried using driver sweeper to remove the driver then do it again, and probably like 20 other attempts of getting it working properly, ive looked to see if i can find anything conflicting in device manager, theres nothing.

    My settings are
    1280x1024, 32 bit, 120dpi (im kinda blind), 60hz refresh rate (I did try 96dpi, its not making a difference)
    No active desktop or such
  2. EDO219

    EDO219 TS Rookie Posts: 212

    Ah, when installing video cards it's always best to set the CD aside and download the latest drivers from the manufacturer's website.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...