TechSpot

Bad Image Malware - Please help

By jon12
Aug 19, 2009
  1. I keep getting Bad Image errors for every process that runs on my computer. I followed the instructions but errors keep coming back. Attached are my logs/text files.

    Please help. Thanks in advance Jon12
     
  2. raybay

    raybay TS Evangelist Posts: 7,241   +9

    It appears you have a Trojan infestation that goes into hiding...
    I would download the free Avira Antivir, and Windows Defender.
    Then run all four: Avira, Windows Defender, SuperAntiSpyware and MalwareBytes IN <SAFE MODE>
    Then when done, immediate run them all again in SAFE MODE, then
    run a new HiJackThis and report back.
     
  3. jon12

    jon12 TS Rookie Topic Starter

    Update

    I was unable to install Avira, it was downloaded but it would not install. Ran the other three programs and all was found was tracking cookies. Attached are my hijackthis logs in safe mode and regular mode.

    Thanks for you help.
     
  4. raybay

    raybay TS Evangelist Posts: 7,241   +9

    Not of any value without antivirus scan.. have you tried Avast? AVG 8.5, Nod32, Kaspersky, Avira in SAFE MODE?
     
  5. jon12

    jon12 TS Rookie Topic Starter

    Sorry I tried avast in safe mode and it found nothing. Is there an avast log you need me post? thanks
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...