TechSpot

Blank green video when quality is lower than 480p on IE10

By spencer
Mar 11, 2013
Post New Reply
  1. Basically I have a problem, in ie10 on win7, if the video quality is lower than 480p my video will appear as a blank green screen. I have tried turn on(and off) hardware acceleration and the problem persists. Here is what I mean:http://techie-buzz.com/how-to/fix-green-screen-youtube.html

    If you guys have any idea or soulution to this problem it would be greatly appreciated. p.s.I have my drivers updated and everything in check.
     
  2. St1ckM4n

    St1ckM4n TS Evangelist Posts: 3,473   +622

    Uninstall and reinstall Adobe Flash Player.
     
  3. spencer

    spencer TS Enthusiast Topic Starter Posts: 204   +22

    I did that, after it though my computer randomly froze for like half a second and just powered off, I checked it with malwarebytes and it was fine. So I'm not quite sure what happened. It wasn't a hdd drive failure, it booted just fine my psu is 80+ so I don't think it was that. I have no idea what could of been do you guys have any idea?
     
  4. St1ckM4n

    St1ckM4n TS Evangelist Posts: 3,473   +622

    Try updating graphics drivers now. And check your temps with 'Speedfan'.
     
  5. spencer

    spencer TS Enthusiast Topic Starter Posts: 204   +22

    Temps are fine, ill look at drivers. gpu: under load I get 60c at the most
    my cpu runs pretty cool also. only activity that could be of strain when I'm browsing is what is called bitcoin mining. Btw it's pretty cool you make money by just running your computer
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.