Blue screen: BAD_POOL_CALLER help

By superfictional
Jan 10, 2009
  1. So I think this is the second time I've gotten this blue screen. I've gotten another blue screen several days ago, but forgot exactly what the error was, though I'm confident it was the same, since I was doing the same thing when the blue screen happened.

    So, what I was doing when the blue screen appeared? Playing a song on Winamp, and checking out the different sound effects in the EAX Settings of my Creative Sound Blaster Audigy SE, specifically the CMSS 3D settings (I was switching between the CMSS and Stereo settings).

    Other system information that may help... Dell Vostro 410, Core 2 Quad Q6600 @ 2.4GHz, 3GB DDR2 800 MHz RAM (4 sticks, 2 of which are by GSkill, the others came with Dell), EVGA GeForce 9500GT, Creative Sound Blaster Audigy SE. And I've had this computer for almost a month...

    I have attached both dump files if that helps... thanks in advance!
  2. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

    It's all to do with your Sound Driver
    Have a look here at updating your Drivers
  3. superfictional

    superfictional TS Rookie Topic Starter

    Hi kimsland, thanks for your reply and such a quick one at that! I will update the drivers and report back whether or not the problem persists. Thanks!
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...