TechSpot

Cable modem and wireless router?

By patrolunit_98
Mar 16, 2007
  1. I am new and this is my first posting.

    I hope someone can help me?

    My problem concerns my cable modem and my wireless router, I use a motorola surfboard cable modem. I got the Tv cable coming into the modem and by ethernet cable going to my linksys wireless broadband router. Which supplies a signal to my other two computer located upstairs. Also I got from the wireless router a ethernet cable to my computer. In the past I had this working. Working fine but lately it has a problem. I Found out that when I turn on my main computer down stairs the one connected hard wire that I lose the signal to the computers up stairs which are wireless. If I turn off my computer down stairs then the wireless system works. My system is Microsoft Windows Xp, HP Media center Edition Version 2002. I restored my computer hard drive back to the factory settings and I still am having the same problem. So if anyones has an answer I would be interested
    Thank you John
     
  2. Stacey

    Stacey TS Rookie Posts: 146

    Hi patrolunit_98 welcome to techspot. You may want to take a few minutes to read the threads at the beginning of this site. One is a message on how to post a thread. Good luck.
     
  3. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Thread retitled and moved to the correct forum.
     
  4. Tedster

    Tedster Techspot old timer..... Posts: 6,000   +15

    sounds like a security issue.
    Reset all your settings and carefully analyze each one.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...