Can't BOOT in Safemode...!!

By kelsmit3093
Jan 29, 2007
  1. I can't boot my comp. in SafeMode! Everytime I try to it gets to the point where it shows all the files loading, and then my computer reststarts, EVERYTIME! This has been happening for a long time now, and now there is something I really need to run in Safemode. So if anyone could help or give me any suggestions, it would be greatly appreciated! Thanks
  2. gavinseabrook

    gavinseabrook TS Rookie Posts: 320

    Do tell why you cant access windows normaly, give system specs, and tell us what changes you last mad.
  3. kelsmit3093

    kelsmit3093 TS Rookie Topic Starter Posts: 18

    I can get into windows just fine, its just safemode that i cant get into. And this has been happening for a very long time, so I dont know what changes were made. I"ve also attatched a hijack this log, because there is an entry in there that im not sure about(#20). Not sure if might have anything to do with my problem, but it could maybe. And I generated a startuplist log with hijackthis, just for extra info. Here is my system info:
  4. kelsmit3093

    kelsmit3093 TS Rookie Topic Starter Posts: 18

    After about literally a year of asking & searching on many different forums, I HAVE FINALLY FOUND A FIX! And it's SUPER EASY, it took me 1 click, and bam its fixed! Thanks to the person who made it simple by posting a downloadable file that will automatically fix safeboot! Hope this can be of some help to someone! HERE'S THE LINK: (just scroll down to the bottom of the page and download the file):
  5. deyamag

    deyamag TS Rookie

    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Safe Mode" /safeboot:minimal /sos /bootlog
    try 2 add above to Boot.ini-notpad and safe it.
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...