TechSpot

Catalyst Control Center 11.3 or up will not work

By Atham
Aug 1, 2011
Post New Reply
  1. Hello,
    I have been experiencing this problem: I cannot launch the CCC. Whenever I install the Catalyst Control Center, in the end it says "some errors have been found during installation."

    Is there anything I can do?

    Thanks in advance
     
  2. Mizzou

    Mizzou TS Enthusiast Posts: 823

    Try running the installation again selecting the Uninstall option, I normally go with the Express option. Reboot, then try running the installation again and post back with the results; we'll go from there.
     
  3. Atham

    Atham TS Enthusiast Topic Starter Posts: 460

    Okay, trying it.
     
  4. Atham

    Atham TS Enthusiast Topic Starter Posts: 460

    The same thing happened. Here is a picture from it

    [​IMG]

    I have a radeon hd 4200 integrated GPU. Could that be the problem?
     
  5. LNCPapa

    LNCPapa TS Special Forces Posts: 4,210   +424

    How about viewing the log and posting the last few lines (if it's long) so we can see what it says?
     
  6. Atham

    Atham TS Enthusiast Topic Starter Posts: 460

    Oh shoot, I clicked finish. Is there a way of looking at the log?
     
  7. Atham

    Atham TS Enthusiast Topic Starter Posts: 460

    Here is the log
     
  8. LNCPapa

    LNCPapa TS Special Forces Posts: 4,210   +424

  9. Atham

    Atham TS Enthusiast Topic Starter Posts: 460

    Yes it is. So what now? CCC version 11.2 works. But 11.4 and up doesn't. Could my GPU be the problem?
     
  10. Atham

    Atham TS Enthusiast Topic Starter Posts: 460

    Guys, please help me out with this.
     
  11. Atham

    Atham TS Enthusiast Topic Starter Posts: 460

    6 posts now, eh?
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...