TechSpot

Compaq 7400 laptop no front LED indicator lights

By MaryRedmond
Nov 20, 2009
  1. Compaq Armada 7400 with Win2K OS

    Yes, the same laptop with the previous DIAGS partition problem - that was solved! Thanks.

    Now ...

    It wasn't in use for a few weeks. Then started it up - no front LED indicator lights - sudden shutdowns - battery not charging - replaced battery - charging fine but still no front LED lights and occasional sudden shutdowns.

    Any ideas?

    Mary
     
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    "and occasional sudden shutdowns"...

    Does this mean that the computer boot into Windows at times even with the panel lights off?
     
  3. MaryRedmond

    MaryRedmond TS Rookie Topic Starter

    I usually can boot to Windows - sometimes the shutdown happens during the boot sequence.

    Mary
     
  4. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    Hard drive corruption or memory problem then
     
  5. MaryRedmond

    MaryRedmond TS Rookie Topic Starter

    Thanks -

    Switched back to an older and smaller HDD - no change, so I will see if getting the memory tested helps. Appreciate the help and will let you know what happens when I have a chance to take the laptop in for the memory check.

    Mary
     
  6. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    Okay Mary,
    testing the memory may not be enough. You may have to swap it out
     
  7. MaryRedmond

    MaryRedmond TS Rookie Topic Starter

    Will ask my long-suffering tech guy to see what he can do with switching out the memory ...

    Mary
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...