TechSpot

Compaq Presario F551AU to XP Pro problems

By tommyleenow
Jun 13, 2008
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi guys. Have a quick question.
    My Compaq Presario f500, will NOT pick up a driver.
    It was windows Vista, then I put on xp pro.
    Files and drivers did not pick up. Alot of googleing, I did get some the drivers for alot of them.
    Then I flip the machine over, where is say Service tag. I got a F551AU MODEL. tried that but still can not get a driver for UNKNOW.
    In the device manager
    Under Other Device these a UNKNOWN DEVICE.
    The wifi works fine. In fack I'm using the wifi now.
    In the device manager
    Two(2) item under network adapter
    Broadcom 802.11b/g WLAN
    &
    NVIDIA nForce networking controller
    Both are working.

    I Have a feeling it had something to do with th Ethernet connection.

    Thank guy and gals.
     
  2. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

  3. tommyleenow

    tommyleenow TS Rookie Topic Starter Posts: 33

    What do you mean.

    kimsland, Thanks for the help.
    Have been the the compaq site. Nothing in there of any use.
    Installed ALL software on that site(HP), but still have the Under Other Device with the "UNKNOWN DEVICE"

    What do you mean "Unless you have something plugged into your computer"

    I have NOT unplug any cables. Everything remains was so. The only change I've have is software. Which is taking off VISTA to install XP PRO.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.