TechSpot

Currently Active Topics awry?

By jobeard
Apr 7, 2011
Post New Reply
  1. [resolved] Currently Active Topics awry?

    leads to Forum Index, not latest posts . . .
     
  2. Mizzou

    Mizzou TS Enthusiast Posts: 823

    Same here since early this morning.
     
  3. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,980   +579

    We upgraded some plugins last night and well... you know how it goes. I didn't notice about this before, give me until the end of the day and it should be fixed :). Thanks for bringing it up.
     
  4. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,980   +579

    I think we are good to go now, thanks again.
     
  5. Mizzou

    Mizzou TS Enthusiast Posts: 823

    Still being directed to the Forum Index, using IE9 if that has any bearing.
     
  6. Per Hansson

    Per Hansson TS Server Guru Posts: 1,926   +185

    Works fine here, you might want to try clearing your browser cache to see if that helps...
     
  7. Mizzou

    Mizzou TS Enthusiast Posts: 823

    That did the trick, thanks for the assist. Just want to say that I think all you guys on the staff do a great job, really like this site.
     
  8. jobeard

    jobeard TS Ambassador Topic Starter Posts: 9,022   +591

    I'm on FF 3.6.16, and the cache was not the issue, but as of this post, the feature IS performing as intended - - :grinthumb
     
  9. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,980   +579

    Haha, thanks guys. We try to deliver where we can.
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...