TechSpot

Device won't start...grr!

By Psychobiker
Oct 7, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi,

    In my other computer, I reformatted, and was reinstalling everything, and the network card (Belkin F5D7001) worked perfectly, etc.

    Now I had to reformat AGAIN yesterday, and it said when I came to reinstall the PCI network card (WiFi) that the 'device cannot start. Error code 10'.

    So, I took it out, tried it in this machine (P4, 2.5, 512MB, XP Pro).
    Nada. Same problem. But my wireless USB adapter (also Belkin) works properly no bother.

    I'm wanting to get this card working becuase the new one won't detect my Sitecom AP, and if I could get it to go, and ad-hoc between the two....then I know it;s new router time

    L
  2. Psychobiker

    Psychobiker TS Rookie Topic Starter Posts: 67

    TTTplease.
  3. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Posts: 8,165

  4. Psychobiker

    Psychobiker TS Rookie Topic Starter Posts: 67

    It's not that, RBS - it just says 'this device cannot start'.
  5. Psychobiker

    Psychobiker TS Rookie Topic Starter Posts: 67

    driver problem methinks, as it recognises the card etc....emailed belkin
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.