TechSpot

Firefox says "cannot find website"??

By neil_ski
Jun 28, 2005
  1. Hi all!
    I'm having issues with Firefox. (I think) I have a Toshiba Sattelite laptop with XP.
    Sometimes when I'm online, and am trying to connect to any old site, It doesn't connect, and it says, "Could not find Google.com" (or other sites).

    Sometimes it does this, sometimes it doesn't for the same websites.
    I recently downloaded version 1.04, and it still does it.
    This started happening after I switched to Firefox.

    I've used programs like hijack this,spybot and adaware. I don't know if they had anything to do with it.
    I read somewhere that the old attachments like flash etc. could interfere.

    I called my email provider, (Arczip). They had me go through a bunch of settings, but it still does it.
    Has anyone had this problem?
    Thanks a lot!
    Neil
     
  2. Kersman

    Kersman TS Rookie

    Are you using firewall software like Zone Alarm or something similar? I know that the default settings on Zone Alarm wouldn't allow me to view practically any site through FireFox and I kept getting the same message myself.
     
  3. halo71

    halo71 TS Rookie Posts: 1,090

    I had the same problem when using the OutPost firewall. Removed it, DL'd Sygate. Problem fixed.
     
  4. neil_ski

    neil_ski TS Rookie Topic Starter Posts: 47

    Yea I actually started using Zone Alarm at about the same time. What settings should I use so I can get it working right?
     
  5. IronDuke

    IronDuke TS Rookie Posts: 856

    Double click Zone Alarm in the system tray. Select Program Control and find the Firefox entry. Click Internet and Allow.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...