TechSpot

Forum upgraded

By Julio Franco
May 19, 2013
Post New Reply
  1. We've upgraded Xenforo to its latest version which should bring a number of performance enhancements and better compatibility with our software stack. Although this is maintenance release, we also upgraded over half a dozen add-ons so please report back if you notice any weirdness or glaring errors when using the site or the forum.

    Thank you!
     
  2. cliffordcooley

    cliffordcooley TechSpot Paladin Posts: 6,400   +1,591

    I can only click six of the smilies in the editor. This was one of a few fixes I was hoping for, but no joy.
     
  3. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Topic Starter Posts: 6,602   +357

    cliffordcooley likes this.
  4. cliffordcooley

    cliffordcooley TechSpot Paladin Posts: 6,400   +1,591

    Opera 12.15
    It's been this way across every version.

    Edit:
    It acts as if the Smiley drop down is rendering behind the text area. The cursor acts as if the drop down is not even there.
     
  5. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Topic Starter Posts: 6,602   +357

    Oh, Opera... I guess that will auto-fix when it switches to Blink.
     
    cliffordcooley likes this.
  6. cliffordcooley

    cliffordcooley TechSpot Paladin Posts: 6,400   +1,591

    I take it my issue has been discredited.
     
    SNGX1275 likes this.
  7. JC713

    JC713 TS Evangelist Posts: 7,082   +920

    Ever since the last update, I am unable to access messages. I am trying to open a conversation and it never loads. Chrome just shows the loading animation in the tab, but it never loads anything. The same issue is present in Safari and I think it will be the same with Firefox, Opera, etc. I am on a Mac by the way if that has anything to do with it.
     
  8. captaincranky

    captaincranky TechSpot Addict Posts: 11,055   +970

    Not you Cliff, Opera!:p (Note the smiley, brought to you by the wonderful people at Mozilla.org).
     
  9. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Topic Starter Posts: 6,602   +357

    JC's issue btw is gone.
     
  10. slh28

    slh28 TechSpot Paladin Posts: 1,925   +170

    In forum mode I can't see a message reply box, running IE8 (at work)
     
  11. JC713

    JC713 TS Evangelist Posts: 7,082   +920

    That is a sign to switch lol.
     
     
  12. slh28

    slh28 TechSpot Paladin Posts: 1,925   +170

    Would if I could...
     
  13. bobcat

    bobcat TechSpot Paladin Posts: 688   +67

    Yet, I can click on all smiles with my Opera. And Windows XP SP3.

    This is a demo, not spamming...

    :) ;) :( :mad: :confused: :cool: :p :D :eek: :oops: :'( *nerd* (y) (n)

    Are there any more smilies I can't see?
     
  14. cliffordcooley

    cliffordcooley TechSpot Paladin Posts: 6,400   +1,591

    I can too for a change.

    from :) to (n) all 14 smilies
     
  15. learninmypc

    learninmypc TS Evangelist Posts: 5,448   +242

    :) ;) :( :mad: :confused: :cool: :p :D :eek: :'( *nerd* (y) (n) :oops:Ditto from Opera on W7.
     
  16. JC713

    JC713 TS Evangelist Posts: 7,082   +920

    On articles, where it says: "Read User Comments (x)", the x is inaccurate. For example, on the 780 article, it says there are 11 replies when there are really 24. Also, I am not receiving alerts on replies, I am not sure if it is only to the articles.
     
  17. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Topic Starter Posts: 6,602   +357

    I just checked and the count is accurate. It's entirely possible a ~1-2 comment difference because of the caches involved on the forum, news and reviews, a small discrepancy of 15 minutes is possible, but from 11 to 24? Right now they all sit at 28 comments.

    Now, I'm not saying you are not correct, rather I must ask is this something you are seeing often?
     
  18. JC713

    JC713 TS Evangelist Posts: 7,082   +920

    It is fixed. I guess it was some odd glitch that occurred earlier. Thanks!
     
  19. St1ckM4n

    St1ckM4n TS Evangelist Posts: 3,479   +624

    In addition to the above, it seems that Guest replies to watched topics don't generate an alert (maybe because there is no 'guest' user for the notification).

    Also, no Tapatalk... :(
     
  20. JC713

    JC713 TS Evangelist Posts: 7,082   +920

    This is occurring again. My messages wont load.
     
  21. JC713

    JC713 TS Evangelist Posts: 7,082   +920

    Julio Franco I cant receive your message because of the glitch. I tried Safari, same issue.
     
  22. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Topic Starter Posts: 6,602   +357

    Ran another (smaller) set of upgrades last night. Let us know if you come across any issues. Thanks!
     
  23. JC713

    JC713 TS Evangelist Posts: 7,082   +920

    This messaging issue is so annoying. I dont get why it only happens with unread conversations, but I can open read ones.
     
  24. slh28

    slh28 TechSpot Paladin Posts: 1,925   +170

    My IE8 issue has been fixed, thanks (y)
     
  25. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 8,506   +238

    The search function doesn't seem to be working any longer. I keep getting an error message, "The search could not be completed. Please try again later."
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.