Got a problem to post a picture in the gallery

By Gars
Dec 30, 2010
Post New Reply
  1. in the Google Chrome the ERROR says:

    Server error.

    The website encountered an error while retrieving It may be down for maintenance or configured incorrectly.

    Here are some suggestions:
    Reload this web page later.
    More information on this error
    Below is the original error message

    HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attemptin


    any explanation will be welcome
    thats not the first time that ive faced this :-/

    thank you for your time,

  2. Gars

    Gars TS Booster Topic Starter Posts: 222

    no solution?
    cmon, im with you
  3. Leeky

    Leeky TS Evangelist Posts: 3,797   +116

    I ask if you could be patient, as it will be a select few people that can reply to this message, as only certain people will know the forum configuration and settings, to be able to discuss the problem.

    You'll get a response soon enough, I'm sure. :)
  4. Gars

    Gars TS Booster Topic Starter Posts: 222

  5. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 7,029   +616

    Hi Gars,

    Admittedly and unfortunately the photo gallery software we use is somewhat flawed, or at least it tends to give trouble whenever it wants to, I certainly hope we can find a replacement in 2011 :).

    But back to you inquiry, we currently limit uploads to 1920x1200 photos, can you try resizing and then uploading again?

  6. Gars

    Gars TS Booster Topic Starter Posts: 222

    Hi Julio,

    Thank you for the feedback,
    hope you'll find some solution for that in the new 2011 :)

    its 01:15 AM here, so - cheers for the new 2011 and for the new exuberant tech thats coming with it :)

    Happy New Year!
    Wish you best!


    PS: the resize is for tomorrow

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...