Having problems with partially loaded web pages

By Stevo9
Nov 20, 2011
Post New Reply
  1. Hey all
    I'm having some issues with browsing webpages after getting set up with "Opendns". I set it up on 2 of my 3 computers and since i have been having problems with scripts on some pages.
    The problem means that i have been unable to check my emails due to the borders loading and everything else being blank. Most drop down menus and menu bars with tabs dont work either
    I have tried:
    - different browsers
    - updating and reinstalling java, flash etc
    - disabling all the changes i made for Opendns to work

    none of the above have made any difference which has made me come to believe the
    cmd "ipconfig /flushdns" (worked many times in the past without any problems) part of the install might have done something?
    Thnx in advance
  2. Rabbit01

    Rabbit01 TS Evangelist Posts: 777   +57

    Have you tried disabling all the add-ons in the browsers to see whether that makes any differences?
  3. Stevo9

    Stevo9 TS Rookie Topic Starter

    yer tried running IE8 with no addons and still didnt work
  4. Stevo9

    Stevo9 TS Rookie Topic Starter

    i went and reinstalled the router filmware and bam it worked after that.
  5. Rabbit01

    Rabbit01 TS Evangelist Posts: 777   +57

    It was a router issue? Strange. Good to know it's working. Thanks for the update.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...