TechSpot

Icons and many thumbnails not appearing

By macx
Mar 7, 2008
  1. Just got my new/used laptop online, started installing all the "stuff" like
    Firefox and all the security apps listed on this board - making a duplicate
    of the setup on my desktop that's worked so well - thanks to the folks on
    this site! I've got XP Pro sp2, latest Firefox and latest other app's listed
    below.

    Anyway, I've installed Firefox - so far so good, AVG Free and AVG Spyware,
    Spyblocker and NoScript. Have also added things like Flash Player, Real Player,
    Java console, etc.

    Now, when I get on the internet in a variety of places, thumbnails and numerous icons don't show - i.e. when I get an email (thru Excite) instead of the thumbnail or the actual picture if it's embedded in the message, I get a small icon that I have to click on to open the picture, etc.

    Another example is on eBay - none of the thumbnails and many other little things on any eBay page don't open - they also have to be clicked and opened on a separate page.

    I've looked till I'm blue in the face and can't find any setting in anything that looks like it would fix that. i.e. on eBay, I made sure all the scripts are allowed, AdBlocker is turned off for eBay, etc. Looked thru all the Options on FireFox, can't find anything. I've got the same programs on my desktop but never did have that problem on it.

    Appreciate any tips and where to look to turn off (or on?) whatever it is.

    Like right now, above this message box, I've got the formatting wording for the
    page, such as "Bold Italic Underline" "Align Left" etc.

    Is that maybe something to do with Java? I'm not familiar at all with that.

    Thanks!!!
     
  2. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 8,506   +238

    In Firefox under Options > Content, check the box "Load Images Automatically."
     
  3. macx

    macx TS Maniac Topic Starter Posts: 745

    Hmmmpphhh!

    Wouldn't you know that was the one box I did NOT have checked!?

    No excuses - I guess you just can't fix stoopid! :-/

    Thanks - of COURSE it all plays together nicely now!
     
  4. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 8,506   +238

    Thanks for the feedback. Glad its all better now. :)
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.