Installed a new motherboard and CPU, but comp won't boot, suggestions?

By walnutw
Jun 8, 2010
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I just installed a with a AMD Phenom II X4 965 Black Edition Deneb 3.4GHz 4 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Quad-Core Processor with a MSI 790XT-G45 AM3/AM2+/AM2 AMD 790X ATX AMD Motherboardand for whatever reason I cant get it to load my windows. I did the BIOS setup etc, but always gives me an error message and a blue screen. Is it because i had an intel proc/motherboard and the drivers on my hard drive are interfering? help me please.
  2. JMMD

    JMMD TechSpot Chancellor Posts: 1,177

  3. walnutw

    walnutw Newcomer, in training Topic Starter

    Ya, I just wiped the hard drive and reinstalled windows. Appreciate the help.
  4. jaunetravolta

    jaunetravolta Newcomer, in training

    usually, when you change the frequency of the bus uses (800 to 1066 MHz for example), you have to reinstall windows so....
  5. hellokitty[hk]

    hellokitty[hk] I'm a TechSpot Evangelist Posts: 4,316   +116

    No you don't stop spamming.

    And also, try not to resurrect old threads.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.