TechSpot

Is my mobo dead?

By Herbster63
Jul 12, 2010
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi All Thanks for reading my thread trying to fix a friends computer Asus P5 LMX mobo 2.8 ghz cpu 1gig ram running XP.
    Doing all sorts of weird things originally started blue screening or just doing random reboots to him so on my first inspection i found the power supply fan wasn't working causing the psu to over heat (codgen 350w yuck ) thought would be an easy fix but after replacing that turn the thing on two or three times with no display (onboard video ) then the fourth time with a continuos beeping then the fifth time comes up with ucode loading error overclocking failed or voltage error but the system has never been overclocked ,thought i would replace the ram but to no avail now the system has gone into a continuos loop even changed hard drive reset the bios to factory default every now and then it starts up windows but eventually just reboots Mobo Dead?or Dying hope i have given enough info and posted in the right spot
    Cheers Herb
  2. Ultiweap

    Ultiweap TS Enthusiast Posts: 742

    What PSU you changed with? Is there a Graphic card connected apart the onboard video? Is there other card connected like TV etc...
  3. jm0n

    jm0n TS Rookie

    you should try a separate video card, if your motherboard is at least beeping, i personally dont think its dead... yet.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.