ISO Power Issues

By peteriskandar09
Sep 29, 2008
  1. I just changed a motherboard ASUS p5p800-vm (faulty internal vga)

    and replaced it with an ASrock Wolfdale 1333-ddr667 r2.0

    the Pc starts up and reconzies all the internal componets but will shut down after 20-30s after turning in it on.

    Any one has any advance about this? i have tried a different PSU and it still doesnt change. Btw the CPU is Dual Core 2.8ghz 775 800mhz but in the bios in reconzies it as 64bit
  2. peteriskandar09

    peteriskandar09 TS Rookie Topic Starter Posts: 22

    any1 have experince with this problem??
  3. peteriskandar09

    peteriskandar09 TS Rookie Topic Starter Posts: 22

    Ok i solved the power issue now when i try to install the HDD and DVD drive i am ubale to use them

    on this motherborad

    Also when i only keep the HDD plug in its goes to the screen here selecting and boot cinfiguration such as safe made or regular but when an option is selected it continues in a loop

    and in the bios the processor is stated as 64 bit when it was intailly 32.
    Any Suggestions
  4. Tedster

    Tedster Techspot old timer..... Posts: 6,000   +15

    when you swap motherboards, YOU MUST reinstall and re-register windows. Windows configures itself for each motherboard.

    It is illegal to use a copy of windows (home use versions) on more than 1 system - in addition, it will not work.
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...