TechSpot

Maxtor DiamondMax 10 SATA Drive problem...

By Knubbe
Jan 5, 2006
  1. Hi, im new to SATA hard drives and iv just bought a 200GB Maxtor DiamondMax 10 SATA 3.0Gb and i have plugged all the cables in and done what my motherboard has told me to do, and it tells me to boot my pc up and during POST press TAB, once i do that it comes up with a menu which is ment to happen but its not reconising my hard drive because at the bottom it says theres no hard drive found and i cant navigate through the menu at the top. Will someone please help me i need my pc up and running for tomorrow. Thanks alot

    My motherboard is:
    ASUS K8V SE Deluxe
     
  2. OpTiMuSpRiMe

    OpTiMuSpRiMe TS Rookie Posts: 156

    first off is this the only drive that you have in the system and does it have a windows partition on it
     
  3. Knubbe

    Knubbe TS Rookie Topic Starter

    Yes this is the only drive and no it doesnt have a partition well i dont think it does because i cant even access it because it cant find it
     
  4. Samstoned

    Samstoned TechSpot Paladin Posts: 1,018

    maybe start with the windows OS install disk
    and have the motherboard sata raid drivers handy
    should be a step by step here on sata setup for new os
    you probably need to know keyboard commands to access the screen you are in
    do search here for xp install on sata or google
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...