TechSpot

Medieval 2 Installation Problem

By berr0um
Nov 29, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. My problem is DISK 1 works fine and it starts installing and then when i have to put in DISK 2, i do it and nothing happens. When i got to My computer then click on the drive it's in , my pc freezes and i have to end all tasks.

    Can anyone help me please.
  2. ---agissi---

    ---agissi--- TechSpot Paladin Posts: 2,383   +15

    Humm thats a tough one becuase its so broad. Have you tried rebooting?
  3. berr0um

    berr0um TS Rookie Topic Starter

    Yeah i rebooted the pc and used a DVD lens cleaner but same problem.
  4. TimeParadoX

    TimeParadoX TS Rookie Posts: 2,438

    Have you tried putting the CD into another drive / another computer?
  5. ---agissi---

    ---agissi--- TechSpot Paladin Posts: 2,383   +15

    You could install it on another computer, then copy the game folder over the network, and export regkeys/then import them on your computer.
  6. TimeParadoX

    TimeParadoX TS Rookie Posts: 2,438

    You think he would know how to do that?

    Like FTP transfer it and stuff
  7. irgy709

    irgy709 TS Rookie

    I'm having the same problem. I recall my computer doing this with several other multi-disc install processes as well. as soon as I put in the second disc, it reads it for a bit, then the drive stops making any noise, the light goes off, and the computer just sits there with the install program going all screwy. when I pop out the disc, it goes back to normal. it's intensely annoying.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.