TechSpot

Member gallery

By red1776
Apr 17, 2011
Post New Reply
  1. I probably missed the heads up on this, but i have been getting 'server not found' when trying to upload to the gallery or even edit profile area.
     
  2. LinkedKube

    LinkedKube TechSpot Project Baby Posts: 4,265   +41

    I did too once, not sure what's going on.
     
  3. Mizzou

    Mizzou TS Enthusiast Posts: 930

    Just did a quick test and was able to upload to the gallery.
     
  4. red1776

    red1776 Omnipotent Ruler of the Universe Topic Starter Posts: 5,906   +90

    Hmmm, I am still getting the same 'remote server not found' message
     
  5. Technochicken

    Technochicken TechSpot Paladin Posts: 903

    I am having a similar problem. I tried to upload a photo of my desktop last week, but when the upload finished I got an "internal server error." If I click on that picture in my upload cue I get the error page as well.
     
  6. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,570   +338

    This is so annoying on Photopost's part. They claim there are no bugs on their system but we always happen to find weird errors that are hard to troubleshoot. Needless to be said, we thank you for your help reporting these issues, and we will look into it, but certainly the long term solution will be to replace Photopost for a more reliable gallery.
     
  7. red1776

    red1776 Omnipotent Ruler of the Universe Topic Starter Posts: 5,906   +90


    Si is this going to be fixed anytime this year?
    I just tried to upload again and got the same ****.
     
  8. Leeky

    Leeky TS Evangelist Posts: 4,378   +98

    I find any image that isn't resized to below 1280 ish pixels fails.

    It was failing over and over earlier while uploading some pictures. After resizing them to 1024 wide they then all successfully uploaded.
     
  9. red1776

    red1776 Omnipotent Ruler of the Universe Topic Starter Posts: 5,906   +90

    Hi Leeky,
    well is this new policy? or a work-around?
     
  10. Leeky

    Leeky TS Evangelist Posts: 4,378   +98

    Hey Red, its purely my personal view and experiences Sir. :)

    I find if I resize an image to 1024x720 (or whatever it ends up), it always works. Anything above that size fails every time. I've no idea if its a resolution or file size issue, but as soon as its resized it uploads fine.
     
  11. red1776

    red1776 Omnipotent Ruler of the Universe Topic Starter Posts: 5,906   +90

    Gee, and I thought you were an 'insider' :p :)
    anyway I just tried it an it took...kind of defeated the purpose, but it uploaded.
    Thanks Leek.
     
     
  12. Leeky

    Leeky TS Evangelist Posts: 4,378   +98

    I like to sit on the "fence". :D
     
  13. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,570   +338

    The max upload image size is currently 1920x1200, maybe that was the issue red was having. I also just increased the max upload file size from 1.5MB to 2.0MB.
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.