Missing alerts

By Archean
Jul 3, 2010
Post New Reply
  1. Hi guys !

    I've been noticing a strange issue with regard to alerts from thread I've posted on at some earlier time, i.e. sometimes I don't get any alerts at all, the latest case in point is this thread about home page. Oddly enough, few weeks ago I got alerts about messages from threads where the post in question were posted many weeks ago. Any help, resolution to this issue will be highly appreciated. Best regards and thankyou
  2. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,510   +308

    Archean, can you confirm you are subscribed to the thread in question?

    Also, when you have posted and not received any alerts, has it always been on news discussions or all across the board?

    Thanks for your feedback.
  3. Archean

    Archean TechSpot Paladin Topic Starter Posts: 6,032   +69

    It happens all across the board, not regularly but just randomly, like the one thread i posted above. In that thread comment # 9 was posted by me earlier in the day and now there are 41 posts in that thread, but problem is I have not received even a single alert. :(
  4. Archean

    Archean TechSpot Paladin Topic Starter Posts: 6,032   +69

    *bump*

    Any idea/help about this problem here guys? I am still having this issue.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.