TechSpot

Monitor not working, tried every trick in the book

By ember1312
Jul 6, 2010
  1. i really need help,I just put in my new processor and tried to turn my computer on but it keeps saying "NO SIGNAL,PLEASE CHECK SIGNAL CABLE" I did and then figured it was my video card port.So i switched to my onboard port and it does the same thing.PLZ TELL ME WHAT TO DO!!!:(
     
  2. raybay

    raybay TS Evangelist Posts: 7,241   +9

    Brand, model, age, configuration ?
    Can we assume you have gone back to remove and reinstall the CPU, or to reinstall the old CPU to see if the system then works?
     
  3. Ultiweap

    Ultiweap TS Enthusiast Posts: 606

    Do that Raybay ask you to do. Now before putting back the old Processor check if you place it well in the PC. Also does the PC Power on and the fan running normally?
     
  4. EXCellR8

    EXCellR8 The Conservative Posts: 1,835

    how about trying the monitor on another computer so you're not just wasting your time with CPUs...

    if you can verify that the monitor works, install the new processor and clear the CMOS. the model of cpu and mainboard would help us a bit.
     
  5. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 6,978   +362

    It wouldn't be the first time someone tried to install a CPU that wasn't supported by the motherboard even though it fits physically.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...