MSI P35 Neo2 Help!

By m_smith87
Apr 12, 2008
  1. I just purchased a new MSI P35 Neo 2 mb , i transferred all my other existing components onto the new mb and set it up. However, when i turned it on, after a few seconds, it would simply restart. The indicator LEDs change from saying that the processor is damaged or not installed correctly to the RAM is damaged or not installed correctly. Please could someone help me, I'm kinda new at this.

    I have:

    Intel core 2 duo 6300 1.86 GHz
    1 GB of RAM
    Radeon X1650 series graphics card
    Sorry but I dont know what power supply
    Do you need to know anything else? sorry!
  2. m_smith87

    m_smith87 TS Rookie Topic Starter

    sorry i forgot to mention that my current board is the MS-7255
    and my memory is DDR2 Regular UDIMM PC4300
  3. Matthew

    Matthew TechSpot Staff Posts: 5,261   +92

    Take your time and make sure that everything is seated entirely. Remove all of the components (especially your CPU) and seat them again, slowly.

    Your RAM might not be compatible with your new motherboard on some level beyond the base specifications. Try purchasing RAM that is tested and known to work with your motherboard.
  4. m_smith87

    m_smith87 TS Rookie Topic Starter

    k thanx i tried doing it slowly and im sure its in the right way-seeing as there is only one way.

    im gonna try gettin some new RAM to make sure

Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...