TechSpot

Multimedia Audio Controller Driver Issue

By w2k_inc
Nov 8, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hello. I jus recently reformatted my com coz of trojans (damn those things):( . And i havent had audio since. I have read a thread on the same title with the link http://www.techspot.com/vb/topic45976.html

    I basically followed the steps on that thread (ie: downloaded CPU-Z, and ran it) however i have absolutely NO idea what driver i need :eek: , so can someone pls tell me what driver i need?
    I have attached the screen shot after running the cpuz.exe file. Thank you! :grinthumb
  2. Rik

    Rik Banned Posts: 4,985

    If you have onboard sound then you should have a cd for the mobo with the sound driver on it!!!!

    If that doesn't help, goto the gigabyte website and look up your mobo model number!!!!
  3. w2k_inc

    w2k_inc TS Rookie Topic Starter

  4. Rik

    Rik Banned Posts: 4,985

  5. w2k_inc

    w2k_inc TS Rookie Topic Starter

    I GOT AUDIO! thanx soo much rik..u r a godsend. I can enjoy sound now.
    u are trully a champion of champions as u patiently dealt with my noobiness and found the right driver..i thank u
    2 thumbs up 2 u and techspot
  6. Rik

    Rik Banned Posts: 4,985

    Thats ok!! It's what we do here!!!! :)
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.