TechSpot

Multimedia audio controller

By 230972
Mar 7, 2008
  1. hi my sound has gone of my computer i need a driver for my multimedia audio controller i am on xp home and am using a packardbell some one please help you can get me at marc.allan@hotmail.com
     
  2. Matthew

    Matthew TechSpot Staff Posts: 5,266   +92

    Post the exact model of your PC if you want anyone to help you.
     
  3. 230972

    230972 TS Rookie Topic Starter

    my model is eol - l media 5094 s/n 024518920464 thanks
     
  4. Matthew

    Matthew TechSpot Staff Posts: 5,266   +92

    Try these drivers...
     
  5. 230972

    230972 TS Rookie Topic Starter

    at last

    thank you so much for that working grat now again many thanks
     
  6. Matthew

    Matthew TechSpot Staff Posts: 5,266   +92

    ;) No problem...
     
  7. 230972

    230972 TS Rookie Topic Starter

    one more thing

    just a quick question if i go into sounds and audio devises it says no audio devises and wont let me mute or anything any ideas sorry to be a pain
     
  8. Matthew

    Matthew TechSpot Staff Posts: 5,266   +92

    Have you rebooted your PC after installing the drivers?
     
  9. 230972

    230972 TS Rookie Topic Starter

    just did but still nothink
     
  10. 230972

    230972 TS Rookie Topic Starter

    do not get sounds like when someone sends a email or message just get music of wmp
     
  11. Matthew

    Matthew TechSpot Staff Posts: 5,266   +92

    You aren't being nearly specific enough for me to even begin to try and come up with an answer for you. Maybe somebody else can make something of your description :confused:...
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...