TechSpot

My media won't play anymore

By freshprince9311
Jul 2, 2009
  1. when i load divx movies, they load all the way and i can't play them. i press the button play, and the button changes to the pause so its supposed to be playing but it stays on the one frame. i can even navigate to different parts of the movie but it won't let me play anything. and in itunes also, i can't play any of my songs. and online quicktime audio as well. i'm assuming its a codec problem? but, for all of these problems, no error message appears. it just doesn't play. i have uninstalled and reinstalled k lite codec pack and divx bundle(including divx codecs). i run microsoft vista premium 64 bit. it runs a nvidia geforce go 6150. please help. thanks
     
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    Is Vista upgraded to Service Pack 2?
     
  3. freshprince9311

    freshprince9311 TS Rookie Topic Starter

    ahh sorry. i actually have 32 bit not 64. i can't upgrade to service pack 2 unless i run 64 bit.
     
  4. freshprince9311

    freshprince9311 TS Rookie Topic Starter

    never mind. i found the link for sp2 for 32 bit. i'll get back to you when its done updating
     
  5. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    Yes, I'm running Vista 64 bit and Windows 7 64 bit running in one computer, and it doesn't matter if you are running 32 or 64 bit, Vista service pack 2 is for both OS's. Make sure you download all the updates after installing SP2
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...