TechSpot

My PC had an unknown problem

By 19atiq98
Jan 8, 2012
Post New Reply
  1. i want to ask how can i fix my problem
    mobo:MSI-MS7507
    ram:2GB 2x1gb
    cpu:dual core e5700 3ghz overclocked 3.3ghz
    gpu:8400gs overclocked to 753mhz 1850 shader and 400mhz ram

    how to fix this problem : i plug the power cable and click the power button but the button doesnt has light like normal pc and the screen dosent display anything and the keyboard dosent show light like normal but the dvd drive and floppy drive have light mean it working and has power and also the mouse it show light like normal. i dont know what the problem so i have tried : use my old processor celeron 1.8 ghz but still dont work and the processor both got heat ive tried to boot without heatsink and i have tried to use default gpu still dont work and i have tried to boot without harddisk and what happened when i boot without harddisk is still the same dosent show anything on screen. and i have also tried to remove 1gb of ram and just use 1gb of ram to boot ( this is the normal problem) but it dosent boot

    What happened is i'am playing minecraft and suddenly it apear a blue screen and shutdown so i switch off the power and when i start it do like this so what is the solution?
     
  2. Buckshot420

    Buckshot420 TS Enthusiast Posts: 467

    Unplug PSU and pull the battery out of the board for 30 seconds to reset CMOS....reinstall battery, plug PSU back in and boot. Let me know what happens.
     
  3. 19atiq98

    19atiq98 TS Rookie Topic Starter

    nothing changed still the same
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.