TechSpot

Network cable unplugged

By gotohelly
May 6, 2013
Post New Reply
  1. Hi There -

    Hoping someone can come up with a new solve on this. My asus Eee PC has "lost" it's connection to the atheros AR/8121/AR8113/AR8114P network adaptor.

    I have downloaded and installed the latest drivers, tried reboot, tried creating a new connection. Computer says the device is working fine but no internet still and the unplugged error persists.

    Is it simply that I need a new card?

    Please help the ASUS is dangerously close to a window.......................
     
  2. Jad Chaar

    Jad Chaar TS Evangelist Posts: 6,473   +963

    What errors come up? Also, this is a wireless connection right?
     
  3. St1ckM4n

    St1ckM4n TS Evangelist Posts: 2,920   +627

    Are you tired again JC? :p It's wired LAN haha.

    I dunno, gotohelly. It could be stuffed. :(
     
    Jad Chaar likes this.
  4. Jad Chaar

    Jad Chaar TS Evangelist Posts: 6,473   +963

    I knew something was fishy again.
    [​IMG]
     
    St1ckM4n likes this.
  5. gotohelly

    gotohelly TS Rookie Topic Starter

    Thanks guys I'll have the asus checked out - I kinda feel it's some fiddly piece of software that's whack, but I don't know how to figure out what's missing :confused: Was working perfectly even had it set up on a home network then I downloaded Skype and the rest is history!
     

Similar Topics

Create an account or login to comment

You need to be a member in order to leave a comment
TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.