TechSpot

Network problem

By ViPeRMiMiS
Dec 19, 2011
Post New Reply
  1. [Solved]
    Hello I have an odd problem :D (Windows 7 X64)
    I cannot connect to the internet. It says "No Internet access" and on the network icon on the down-right it shows that is is connected plus a "warning" icon (the famous "warning" yellow icon :D ) and I just can't connect
    I can connect only from Safe Mode With Networking mode! What should I do? This happens on wireless and wired mode, I ave tried uninstalling,reinstalling, everything you can imagine ! Can you help me? Thanks
     
  2. ViPeRMiMiS

    ViPeRMiMiS TS Enthusiast Topic Starter Posts: 84

    Also when I DISABLE COMODO Firewall everything is fine! But I don't want to disable my firewall! What should I do? thanks
     
  3. ViPeRMiMiS

    ViPeRMiMiS TS Enthusiast Topic Starter Posts: 84

    Anyway I fixed it, How to delete the topic??
     
  4. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 8,958   +587

    we don't delete; go to post#1, edit the subject by placing [solved] in front of it.

    btw; kindly post back your solution to help others than stumble into your symptom :)
    [ did you sove via a firewall rule? ]
     
  5. ViPeRMiMiS

    ViPeRMiMiS TS Enthusiast Topic Starter Posts: 84

    Yes that's true. The firewall was blocking all "Executables" from going to the net. I deleted the Executables=Block rule and everything is okay :D
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...