TechSpot

News RSS feed gone?

By Anshrew
Jul 2, 2009
Post New Reply
  1. It seems to have been missing for awhile, im using the Sage plugin/addon for Firefox (used the work around to use with Firefox 3.5) and it does not detect the News feed on the news page.

    Additionally when you go to "Our feeds" and click on the "News Feed" it comes up with a page saying "xml parse error"
    Is this on my end, or the sites end?

    Also if this is in the wrong section my apologies, this is the board for site discussion..and this is about the site... but it might also belong in tech support or something.

    edit: Here are the pages in question.
    "Our Feeds" with the link to the non-existant, or broken News RSS.
    http://www.techspot.com/tsxml.html

    Broken RSS feed url
    chrome://sage/content/feedsummary.html?uri=http%3A%2F%2Ffeedproxy.google.com%2Ftechspot%2Fnews
     
  2. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

    You have come to the right place, thank you for letting us know. Looking into the issue now.
     
  3. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

    Should be fixed now. Again, thanks for the note.
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.