TechSpot

No output after changing case

By therealjim
Apr 17, 2008
  1. Hi

    I changed my case and psu, made it all very tidy, using lots of cable ties and when i powered up, no output was displayed on my monitor.

    Specs:
    Processor: P4 3gh 478 Chipset
    CPU Cooler: Scythe Katana 2 CPU Cooler
    RAM: 1GB Corsair
    MOBO: ASRock P4i65G
    Graphics: ATi Radeon Sapphire X1650 Pro AGP
    PSU: Coolmaster 460
    Monitor: Benq FP93GWa

    Things i have tried:
    Changing back to old PSU
    Trying onboard graphics
    Different Monitors Old Relisys 14" TFT
    Different Graphics Card - ATi Radeon 9200
    Using older MOBO - ASUS P4P800-E
    Stripped it down to the bare, nothing but CPU and onboard graphics
    Reset CMOS

    Was previously dual booting XP/Ubuntu fine until i changed the case. Anyone got any ideas? Dont want to buy loads of new components, I just spent a lot getting upgrades for that dying system and getting a laptop.

    *skratches head*
     
  2. Matthew

    Matthew TechSpot Staff Posts: 5,268   +92

    Try getting a response with another monitor.

    If that fails, remove the case from the equation. Either put your components back in the old case, or, try setting your motherboard on a non-conductive surface and attaching everything to it from outside the case.

    If you can't get a response at that point, take things from there.
     
  3. therealjim

    therealjim TS Rookie Topic Starter

    I ran it outside of the case and it worked! Thanks!

    Just finished putting it back in the case and its working. Not sure why though. Strange, its been giving me a head ache for the past two days and that worked and its installing windows right now.

    Once again. Thanks!
     
  4. Matthew

    Matthew TechSpot Staff Posts: 5,268   +92

    ;) You're welcome.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...