TechSpot

No signal in monitor when adding new hard drive (internal)

By Johno1
Sep 18, 2010
Post New Reply
  1. Hello Everyone,

    Well Here is the topic I've taking the liberty of buying a new hardrive that I thought would make my computer run faster because the old one was basically corrupted, so after buying it from Futureshop I came home and detached the old one and attached the new one that I bought Put the jumpers in the right place and turned on the computer and then theres a big problem I've got no signal on my monitor. Here is what I've done so far..

    -Taking out the battery for an hour to rest (Put it back in)
    -Taking One Stick of Ram out and Turned it on (Nothing Happened)
    -Taking out all the Ram Beeped continuously (Nothing Happened So put it back in)
    -Turned on computer with & without hardrive (Nothing Happened)
    -Held Delete button & F1 for Bios ( Only one beep and nothing happened after that)

    Thats all I've done so far now here are the system specs...

    Windows Xp Home Edition 2002
    160GB Hardrive Western Digital 7200RPM 8Mb Cache PATA/IDE (New One)
    40GB Hardrive Hitachi Deskstar 7200RPM ATA/IDE (Old One)
    128Mb Ram Dell
    Extreme N D-Link Wireless Adapter
    Cd DvD drive
    Floppy Disk drive
    Toshiba Lithium Battery 3v

    That is all Please help I've gone to different sites and nothing seems to help

    Thanks If you can please send me replies within the Hour
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...