No sound! problem with multimedia audio controler

By alisonmackinnon
Jan 28, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. hi. i dont know the first thing about computers so please help! my computer became riddled with viruses a while back so i had to delete a load of stuff to get rid of it and somehow accidently deleted my sound. I get beeps and things but nothing when i try and play sound. When i go into device manage i have a big yellow ? beside multimedia audio controller and under sound, video etc i have : audio codecs, legacy audio drivers, legacy video capture devices, media control devices and video codecs but when i go into them they all say working correctly. The other thing is i dont have the disc for my computer so cant use that to download things which i see other folk have been advised.
    Dont know what info you need but i have a toshiba equium M70 if thats any help
    I really hope someone can help because i really need my sound back.
    thanks
  2. LookinAround

    LookinAround TechSpot Chancellor Posts: 8,281   +153

    You should start by visiting www.toshiba.com, clicking on Support and then to support for Toshiba computers. Click on the Download link there (is for driver downloads)

    Then identify what computer you have and you should get the full list of drivers available for that machine.

    If you have any question or still need further help, just post back here!
  3. CCT

    CCT Newcomer, in training Posts: 3,556

Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.