TechSpot

Page loads blank or with no pictures

By killermiller
Nov 23, 2008
  1. Hi
    I don`t think my laptop has a virus because i`ve tried all the removal tools.One or two pages just load a blank page or a page all over the shop with no pictures.The same site loads exactly the sam using firfox so its not just in ie.

    if anyone can help
    thanx km
     
  2. Eric Legge

    Eric Legge TS Rookie Posts: 132

    Maybe those pages are faulty, so why didn't you provide the links so that we can test them?
     
  3. killermiller

    killermiller TS Rookie Topic Starter

    thanx but they are just random sites.
    They all work fine on my pc its just this laptop.
     
  4. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    Gosh, you know, it sure is easier to help out if we have some clues:

    1. Operating system
    2. Browser
    3.
    This can be caused by programming error on a site.

    As mentioned, a URL for us to check would be helpful. IF we can view a site with the problem, we may be able to pin down a cause. Surely you can understand how we can't do anything without information!
     
  5. killermiller

    killermiller TS Rookie Topic Starter

  6. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    Thank you. Here is the contents of the page, loading on Firefox v3.0.4:
    You may or may not know that to get the reply, you have to pay. Questions get listed in Google, but their membership cost bucks! So if you were looking for the answer, won't get it unless you're a registered member.

    The same page also loaded fine on IE6.

    I put the same title in a Google search: "Internet Explorer 7 Browser Problems......web pages won't load properly and sometimes not at all" and found other sites- see if they load:
    http://en.kioskea.net/forum/affich-22794-page-cannot-be-displayed-msg-in-ie-mozilla
    http://www.ie-vista.com/known_issues.html
    http://forums.cnet.com/5208-6620_102-0.html?forumID=14&threadID=115198&messageID=1308524

    This comment was made by a Firefox person on site complaining about sites not loading:
    NOTE: spelling corrections were not made in quoted text.
     
  7. killermiller

    killermiller TS Rookie Topic Starter

    Thanx
    I tried all the links with no success.The one thing i did do was create another user on xp.This then gave me access to all the sites previously i couldn`t .
    Is there anything i can do or do i have to switch user when i want to go on a site that doesn`t load??
    Thabx km
     
  8. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    Don't know why another user account would work- unless it's a permissions issue. Are we talking Administrator/Guest accounts here?
     
  9. killermiller

    killermiller TS Rookie Topic Starter

    Sussed it many thanx anyway.it turned out to be my antivirus popup blocker.The antivirus had problem loading with the new user account so everthing worked,but when it did load it all stopped again,so this give me a clue.
    cheer anyway km
     
  10. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    Thanks for the update.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...