TechSpot

Problem with WAN miniport (ATW) #2

By angel1308
Apr 21, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. a few days ago it start showing a yellow trigangle thingie by the wan miniport (atw)#2 and i dont know what to do i have an HP windows Vista laptop

    its an HP Pavilion Entertainment PC

    i really need this problem fixed
    please help me get this problem fixed
  2. LookinAround

    LookinAround TechSpot Chancellor Posts: 8,372   +167

    WAN miniport (ATW)#2 is AOL's network adapter.

    In your case, you might first try:
    1.) Just uninstalling it using Device Manager.
    Open Device Manager, expand Network Adatpers, rt click this entry to Uninstall. Then reboot, restart AOL and it should reinstall it OR
    2) Somewhere in AOL (I forget just where) there's an option to reset everything. Doing so should cause AOL to rebuild/reinstall this adapter

    If above doesn't help also look at this thread WAN Miniport (ATW) #2
  3. angel1308

    angel1308 TS Rookie Topic Starter

    i dont use aol i use dsl from bellsouth
  4. LookinAround

    LookinAround TechSpot Chancellor Posts: 8,372   +167

    You must have had aol installed at sometime in the past as the wan miniport driver you mention is specific to AOL. And i found (as in the other thread) when you uninstall AOL software they don't uninstall their driver! (Had you uninstalled AOL? or is aol stilll on your computer?)

    you'll find instructions in this other thread on how to remove their driver (after you first uninstall aol)
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.