TechSpot

Random BSOD's, unknown cause

By Broccolirob
Jan 23, 2011
Post New Reply
  1. So i downloaded a game mod a few days, and since then my computer has been periodically crashing and showing the blue screen of death. It usually runs for like 3 hours and then crashes, or it crashes immediately when i log in. I'm not sure if it's because I have a virus, or something else.

    Here are the dump files of 5 recent crashes, can someone please tell me whats wrong with my computer?

    Skydrive with dumps:
    https://cid-9f66bcbe2a1cb6d5.skydrive.live.com/redir.aspx?resid=9F66BCBE2A1CB6D5!105
     
  2. Route44

    Route44 TechSpot Ambassador Posts: 11,966   +70

    Please use the Manage Attachments button offered here and attach those files in one Zip file. Thanks.
     
  3. Broccolirob

    Broccolirob TS Rookie Topic Starter

    Okay Its a zip file now.
    Sorry I tried to attach them before but I was putting them as rar instead of zip.
     

    Attached Files:

  4. Route44

    Route44 TechSpot Ambassador Posts: 11,966   +70

    The minidumps only cited Windows OS drivers and they are usually too general to be of much help.

    Have you tried unistalling the mod to see if stability is regained? Have you run a security scan to determine if you are or are not infected?
     
  5. Broccolirob

    Broccolirob TS Rookie Topic Starter

    Mods gone, and Microsoft security essentials says it's clean after a full scan, but it still shuts down...
     
  6. gwailo247

    gwailo247 TechSpot Chancellor Posts: 2,011   +18

    What's the game and what's the mod?
     
  7. Broccolirob

    Broccolirob TS Rookie Topic Starter

    Stalker 2009 complete for S.T.A.L.K.E.R. Shadow if Chernobyl. Mod didn't work So i deleted
     
  8. gwailo247

    gwailo247 TechSpot Chancellor Posts: 2,011   +18

    Those mods often put a huge strain on the system, with all the reworked textures, etc. I recently did the same thing to my Oblivion install, and the game sometimes runs like a hog. Try uninstalling the game as well.

    Have you tried running system restore to a point before you loaded the mod?
     
  9. Broccolirob

    Broccolirob TS Rookie Topic Starter

    Backing up would have been a good idea.....
     
  10. gwailo247

    gwailo247 TechSpot Chancellor Posts: 2,011   +18

    Did you disable system restore?
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...