TechSpot

Setup did not find any hard disk..

By sporki
Nov 3, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi I have a Fujitsu Siemens Amilo M3438g laptop. The hard disk is a Samsung HM080JI it's a sata driver.

    When i want to install a new Windows pro it says "Setup did not find any hard disk drives installed in your system".

    I have pressed F6 but it asks me for floppy.
    I have searched the web for solutions but the only ones I found needed floppy disc, but I don't have a floppy on the laptop. I couln't find any settings in the bios either.

    I would love some help
     
  2. patio

    patio TS Maniac Posts: 700

    Get the floppy drivers for that drive from the manuf. site...
    Then burn them to CD and use that in the install process.

    patio. :cool:
     
  3. sporki

    sporki TS Rookie Topic Starter

    Are you sure? I have tried once, it doesn't work with cd it asks for floppy.

    Thanks for the reply.
     
  4. shashin011

    shashin011 TS Rookie

    Hi,

    I have exact same problem, and I am searching for solutions which are alternative to floppy coz i also have a laptop.

    Btw, how did you try to burn the SATA drivers in the CD and plug that CD in the middle of the setup when you had pressed F6? I mean did you remove the XP cd from the cd rom drive and entered your sata drivers cd into the cdrom?

    how will the setup run if xp cd is removed from the cd rom drive?
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.