TechSpot

Sound not working

By DarkTheNinja
Jul 11, 2008
  1. I don't know what happen. But There no sound and no mixer what so ever.

    I have a Compaq.

    I really need help.
     
  2. turbo1

    turbo1 TS Maniac Posts: 353

    do you get an error message when you play a music?

    and what is you OS version?

    you Compaq model?
     
  3. DarkTheNinja

    DarkTheNinja TS Rookie Topic Starter

    Yea I'm using Compaq. OS? the message came when I click on the Volume Control
     
  4. nickc

    nickc TechSpot Paladin Posts: 923   +11

    he is asking u to give the answers to those questions, without those answers no one can help.
     
  5. DarkTheNinja

    DarkTheNinja TS Rookie Topic Starter

    OS is Window
     
  6. turbo1

    turbo1 TS Maniac Posts: 353

    try these:

    start > Run > at the search box type services.msc.

    at the services window,scroll down to Windows Audio.
    click once & at the upper left portion,you will see:

    Stop the service
    Restart the service


    click Restart the service,when done close the services window
    & try the sound.

    if still no sound,double click the "Windows Audio" (Services) click
    the Stop button,at the startup type box,select "Automatic"
    then click start button.click OK,close the services window
    & try the sound.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...