TechSpot

Task Manager fails to launch

By cspang
Dec 31, 2008
  1. Hi,

    I googled the web and was unable to find any solutions to my problem. So really hope that someone here can help me :(

    My system is running very normally and smoothly without showing any signs of slowing down, but I still face the following problems:
    1. Ctrl-Alt-Del not working
    2. Task manager not launcing
    3. Not able to get into Safe mode
    4. System restore also fails to launch

    I scanned my computer using the latest updated AVG Anti-virus, Spybot-SD and Adaware and I cleared whatever problems that they found, but I'm still faced with the same problems above. I will be posting my log file later. In the meantime, can anyone suggest anything that I can do?

    Thanks a million.
     
  2. BlkHeartWolf

    BlkHeartWolf TS Rookie Posts: 151

  3. cspang

    cspang TS Rookie Topic Starter

  4. cspang

    cspang TS Rookie Topic Starter

    Can anyone help please?
     
  5. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

    Uninstall your AVG Antivirus
    Then run the removal tool

    Run Startup Control Panel and remove any not required startups: (should be most!)

    Install Avira

    Start up Malwarebytes again; Update it; then run a full scan (remove all found Malwares)
    You need to run this multiple times, until all hidden Malwares are uncovered and removed

    There you go ;)
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...