TS load error on Product Finder

By Relic
Oct 7, 2011
Post New Reply
  1. Having issues loading the product finder code on the weekend game deals. I've tried on multiple systems and browsers, cleared my cache, restarted my system, all with the same results.

    Win7: FireFox, Chrome & IE (latest versions)
    Vista: FireFox (latest version)
    XP: FireFox, Chrome (latest version) & IE8

    All display what appears to be broken code as shown by the image below:

    [​IMG]
  2. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,446   +269

    Thanks for the report Relic. I've been unable to replicate this but I'm forwarding to our developers.
  3. St1ckM4n

    St1ckM4n TechSpot Evangelist Posts: 3,197   +555

    Me too.

    Win7 Opera
  4. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,446   +269

    You too see the problem?
  5. St1ckM4n

    St1ckM4n TechSpot Evangelist Posts: 3,197   +555

    Yes, same as above screenshot.

    IE9 also has same problem.
  6. n00bzZy

    n00bzZy TechSpot Member Posts: 37

    Same here for me, on Chrome 14, FF 7 and IE 8.
  7. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 13,041   +224

    No problems with FF 3.6.13 on XP/Sp2
  8. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 8,283   +182

    I'm not seeing that problem with FF 7.01 or IE 9. Using W7, Home Premium 64 bit.
  9. Leeky

    Leeky TechSpot Evangelist Posts: 4,378   +97

    Working fine in Chrome 14, Debian Linux _x64.
  10. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,446   +269

    Thank you for your feedback. We hope to have the issue figured out by Monday :)

    For those of you in the US, enjoy the long weekend.
  11. mario

    mario Ex-TS Developer Posts: 399   +17

    The problem should be server-side, sometimes it's not parsing the data. I'll have to look into it.
  12. mario

    mario Ex-TS Developer Posts: 399   +17

    Anyone reporting the issue please also attach a URL of the affected page, thanks!
  13. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,446   +269

    It appears we discovered the bug with the PF widgets, please do let us know if you see the code showing again.
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.