TechSpot

Video card trouble

By jamesdk
Jun 4, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. hii i have a HD 4670 video and it suddenly stopped working couple days ago :( iv'e had it for 3months....was working fine ....
    first my computer froze, den pushed power off...den ii turned it back on, and i hear like a click click noise, my cpu/video card/ fans. maybe psu too ii didnt check...turns off and on by itself repeatedly for about 15secs..den it'll boot up...am currently on-board graphics...ii removed my video card , and it boots up on the first try... no clickiin noise/fans turning off....ii put it back in.still have same problem..video card is running rite now/fans/power on....windows doesnt detect it thou.

    is my card dead?
     
  2. LinkedKube

    LinkedKube TechSpot Project Baby Posts: 4,265   +41

    You need to give more information about your pc, you can start by filling the pc specs section in your profile. It would make it a lot easier for all of us.
     
  3. SgtBlades

    SgtBlades TS Rookie Posts: 42

    Sounds like your PSU can't support the card anymore.
     
  4. Tha General

    Tha General TechSpot Paladin Posts: 1,225

    From the looks of the stats, you may be oc the card too much and well it died already. I really don't see the point in OC, unless you want to mess up your card. Stock is just fine for me. I
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.