TechSpot

Videos not working

By hemantass
Sep 8, 2015
Post New Reply
  1. All my videos downloaded are not working from any of the media players. The videos in internet is also not working. Plus all my internet browsers are also not working. I don't know what I deleted or what I did but some how things are not working properly all of a sudden. What should I do?
     
  2. Cobalt006

    Cobalt006 TS Evangelist Posts: 1,777   +241

    You can start by giving a little more information. Like what Os are you using. Firefox ,Chrome, Ie and so forth. This will help someone to assist you.
     
  3. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,311   +617

    Which videos? On your PC or online via a browser?

    for videos on your PC, right-click on the file->Properties
    just below the Line Type of file:
    is says Opens with: xxx (change) so what does this show?

    When you dbl-click on the file, what symptom(s) to you see?
     
  4. hemantass

    hemantass TS Rookie Topic Starter

    My laptop is lenovo, 64 bit operating sys. It was actually windows 8 but I update to windows 10.
    All types of videos already downloaded and any online. All videos from any sites do not work. All my browsers do not work properly. Only chrome works to a limit.
     
  5. hemantass

    hemantass TS Rookie Topic Starter

    I had boot scan some days ago and then slowly problems started appearing. I started getting lots of pop adds on browsers & browsers started getting hanged and crashed.
     
  6. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,311   +617

    Then you have browser and internet issues, not video problems.

    get a command prompt using RUNAS /USER:ADMINISTRATOR CMD
    and enter these

    • ipconfig /flushdns

      nbtstat -R

      netsh int reset all

      netsh int ip reset

      netsh winsock reset

    Reboot
     
  7. hemantass

    hemantass TS Rookie Topic Starter

    1.PNG
    I cant perform the 2nd step
     
  8. hemantass

    hemantass TS Rookie Topic Starter

    What should I do?
     
  9. hemantass

    hemantass TS Rookie Topic Starter

    This command does not work- nbtstat -R
     
  10. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,311   +617

    run each of them regardless . . .
     
  11. hemantass

    hemantass TS Rookie Topic Starter

    This is what happens. It's not working. What else can I do?
     

    Attached Files:

    • 2.PNG
      2.PNG
      File size:
      37.7 KB
      Views:
      3
  12. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,311   +617

    It is telling exactly what's wrong - - you MUST run from an admin account
     
  13. hemantass

    hemantass TS Rookie Topic Starter

    What will happen after I press reboot on Command (cmd) ?
    Will all my files get deleted? I dont have a recovery disk as well & I cant afford to lose my files/
     
  14. hemantass

    hemantass TS Rookie Topic Starter

    Thank You Soo much Jobeard, my videos are now working. Really appreciate it.
     
  15. hemantass

    hemantass TS Rookie Topic Starter

    Actually my camera also does not work. I haven't quite used it since I bought the laptop. But all of a sudden it stopped working. Do you have any idea how to fix it?
     

    Attached Files:

    • Cam.PNG
      Cam.PNG
      File size:
      33.6 KB
      Views:
      2
  16. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,311   +617

    Fixes you applied were for networking - - the camera is another mater.
    Suggest you create a new topic for the camera problem to get more attention.
    Be sure to tell us, Make/Model of your laptop, the OS version, and what application you're having problems with
     
  17. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,311   +617

    IMO, a reinstall is massive overkill for a device configuration issue.

    Have you looked at the Device Manager and verified that the driver is installed and operating normally?
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...