TechSpot

What a mess, Windows can't run any application anymore

By altair9
May 7, 2008
  1. Hello, I was running the "preliminary procedure...."...
    I run SmitFraudFix in SAFE MODE, then in NORMAL MODE I run its option number 5: about remove the DNS Hijacks.

    Then I run Vundofix and COMMODO Firewall PRO stopped it. I told it to run it as an "isolated application", but nothing.

    I run COMMODO Firewall PRO settings and created "a new trusted application", browsing towards the Vundofix file... and there the Chaos!

    The mess!

    Any application I launch.... I hear the error sound and a message that tell me (translated from italian...) about: "it isn't a Win32 valid application".

    I can't run NOTHING!

    I shutdown the COMMODO Firewall.
    Tried to re-launch: SAME ERROR!

    I powered off the computer.
    Power on: boot: it doesn't run the COMMODO Firewall at startup and also other apps.... I click on any icon: SAME ERROR!

    Windows become totally useless!
     
  2. Blind Dragon

    Blind Dragon TS Evangelist Posts: 3,908

    What about when you boot back into safe mode? Because in safe mode only the basics should be running.
     
  3. altair9

    altair9 TS Rookie Topic Starter Posts: 23

    ok

    I'm going to try.... thank you!
     
  4. altair9

    altair9 TS Rookie Topic Starter Posts: 23

    It works.

    I run in SAFE MODE prompt mode. ctrl-alt-canc and "run"... I run Comodo and it has been launched.

    I don't know that options-labyrinth... but I found a button like this (about):

    Look for installation problems... I clicked on it and it told me that it detected some problems, asking me to solve them.

    I said "YES!!!!" and in a bit of seconds it told me that the problems have been solved and that I had to reboot.

    I made it... and now I'm going to see what's happened....

    PS: before making this, I unchecked the "load firewall with windows startup" (about) to let windows run WITHOUT comodo (I hope...).
     
  5. altair9

    altair9 TS Rookie Topic Starter Posts: 23

    Nothing... it doesn't work!

    No apps can be launched.

    I can only run the programs in safe mode.

    But my problem is that I don't know comodo Firewall pro (i installed it yesterday!).

    So all its settings are a labyrinth for me.... any advices?

    Thank you very much.
     
  6. altair9

    altair9 TS Rookie Topic Starter Posts: 23

    Solved!!!

    In Safe Mode I uninstalled Comodo Firewall Pro: and now it works!

    I re-installed it.

    Thank you very much, expecially for your safe mode advice Blind Dragon.
     
  7. Blind Dragon

    Blind Dragon TS Evangelist Posts: 3,908

    No problem good job basically solving this on your own, how is the preliminary removal instructions coming along
     
  8. altair9

    altair9 TS Rookie Topic Starter Posts: 23

    sorry...wrong topic.... I'll move the text...
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...