TechSpot

Why can't I post

By mark3316
Feb 20, 2005
Post New Reply
  1. I have just joined this forum, and have tried repeatedly to post a question as a new thread. Each time I try to submit it, I get an error saying that my post contains one or more URL's and I should remove them. When this happens, the title is erased but the post itself is still there. There are NO urls in my post or title. I have removed all non text characters such as parens, ampersands, and dashes, and have retitled the post several times, but I keep getting the same message.

    What am I doing wrong?
     
  2. Spike

    Spike TS Evangelist Posts: 2,168

    I had this problem just the once a few days ago. I re-wrote the title, and that was my problem solved. I have no-idea why it happened, or how it was resolved. There was nothing even resembling a url in the post.
     
  3. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 7,058   +645

    I suspect some of the vB hacks installed previously were causing problems with certain new members and posting privileges, I have now removed all hacks and upgraded to vB's latest version.
     
  4. mark3316

    mark3316 TS Rookie Topic Starter

    Yesterday I tried new titles about 8 times without success. Today, though, I was able to post. Thanks, Julio!
     
  5. woodgreen

    woodgreen TS Rookie Posts: 57

    I somehow posted the first one. Now I want to make a second post and can't find an icon for new post. I am so frustrated. I replied because i can't post either.
     
  6. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,172

    The 'quick' reply button you need to push is the far right icon in every post. Just to the right of 'Quote'
    Click on that, then start typing in the Message Box:

    Or you can always choose to Go Advanced to get more functions.

    BTW
    :wave:Welcome to TechSpot:wave:
     
  7. not_4(.SALE.)10

    not_4(.SALE.)10 TS Rookie Posts: 21

    how do you make a new thread

    im having a real problem trying to make a new thread i've already posted 1 but i can't do another whats the problem????
     
  8. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 7,058   +645

    Any forum in particular? You should be able to post without any issues once your user is activated, and yours obviously is.
     
  9. woodgreen

    woodgreen TS Rookie Posts: 57

    Posting new questions

    Thank You. I should of said I couldn't always find where to post a new question, no matter where I looked. If I posted, it was by accident that it showed up. So I just gave up trying. I could reply to others..
     
  10. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Posts: 6,503

    On ANY overview-page within a forum, at the top left there is a button New Thread.
    Make sure you are in the proper forum, BEFORE you click that button.
     
  11. not_4(.SALE.)10

    not_4(.SALE.)10 TS Rookie Posts: 21

    i went to every page on this site and i can't seem to find a new thread button????
     
  12. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Posts: 6,503

    Look at this attachment, is there on EVERY forum overview-page, NOT inside a thread!
     

    Attached Files:

  13. not_4(.SALE.)10

    not_4(.SALE.)10 TS Rookie Posts: 21

    thanks real black!this has helped me alot.
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...