TechSpot

Windows XP Logo Startup (Black Screen)

By Johannes
Aug 24, 2009
  1. Hi, I may be new and noob here but I really need help right now, I've searched all over but I couldn't find my solution. I need my computer back for personal stuffs and hoping that someone here can help me.

    My problem is that after I get to Windows XP Logo Startup, my screen goes black. The center of it isn't really that black, but the bottom and top is really really black. I've tried going to Safe Mode and VGA mode but it didn't seem to work.

    Oh and also, this started happening right when I restarted my comp. Everything was working fine, but when I restarted it, it just suddenly started doing it.

    -Advanced thanks.


    --Oh and if this is in the wrong place to post it on, maybe a mod can move it to the right one. Thanks.



    OHHHH! I just remembered something! Before I restarted my comp I went to my graphics settings and went to Plug and Play monitor settings and under Device usage: I disabled it.. =(

    Is there any way to enable it again?
     
  2. Johannes

    Johannes TS Rookie Topic Starter

    If someone here could help me I'd appreciate it, I really need my computer back =(
     
  3. superty12

    superty12 TS Enthusiast Posts: 432

    Let It Reboot

    Let it reboot. Then enable Plug n' Play. Post back if it won't reboot.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.